Συνέδρια & Εκδηλώσεις

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Είτε πρόκειται για εορταστική εκδήλωση, δεξίωση, είτε για επαγγελματικό συνέδριο, στο Amilia Mare σας παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Στο ξενοδοχείο μας διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό και πλήθος παροχών ώστε το συνέδριο ή η εκδήλωσή σας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Σε Τοποθεσίες

ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ

ΓΑΜΟΙ

Με χαρά θα πραγματοποιήσουμε όλες τις γιορτινές σας εκδηλώσεις. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας τον θρησκευτικό ή πολιτικό σας γάμο, τον αρραβώνα σας, τη γαμήλια δεξίωση, την επέτειο του γάμου σας, κ.ο.κ. Θα σχεδιάσουμε και θα εκτελέσουμε κάθε χαρμόσυνη εκδήλωσή σας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και, προπαντός, τις καλύτερες αναμνήσεις. Εμπιστευθείτε μας να τα αναλάβουμε όλα εμείς: από την εύρεση του κατάλληλου σημείου για να κάνετε την πρόταση, μέχρι το αποχαιρετιστήριο γεύμα την επομένη του γάμου.

Γαμήλια πακέτα: βασικό, ασημένιο, χρυσό και πλατινένιο

MORE INFORMATION

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

Το Aldemar Amilia Mare σας παρέχει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες catering για την επαγγελματική σας συνάντηση, την κοινωνική σας εκδήλωση ή/και τη δεξίωση του γάμου σας.

MORE INFORMATION

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Το συνεδριακό κέντρο αποτελείται από δύο μεγάλες αίθουσες όμορφα διακοσμημένες, οι οποίες διαθέτουν σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και συστήματα ταυτόχρονης διερμηνείας. Με χωρητικότητα 800 ατόμων (καθήμενων), οι συνεδριακές αίθουσες αποτελούν ιδανική επιλογή ακόμα και για το μεγαλύτερο συνέδριο. Εφόσον χρειαστεί, ειδικά ηχομονωτικά χωρίσματα μετατρέπουν τις 2 αίθουσες σε 11 μικρότερους χώρους οι οποίοι μαζί με το guest lobby και την αίθουσα υποδοχής μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις εκδηλώσεων.

Χάρη στην μοναδική του προσαρμοστικότητα, το συνεδριακό κέντρο του Amilia Mare είναι ένας ιδανικός χώρος για ξεχωριστές ή παράλληλες εκδηλώσεις όλων των μεγεθών, διασφαλίζοντας την απόλυτη επιτυχία των συνεδρίων, σεμιναρίων, εταιρικών παρουσιάσεων και άλλων επαγγελματικών εκδηλώσεων. Εγγύηση για την επιτυχία των εκδηλώσεων αποτελεί και η ξεχωριστή ομορφιά του ξενοδοχείου, με τις σουίτες και τα πολυτελή δωμάτιά του μαζί με την ξακουστή Ροδιακή του κουζίνα και την παράδοση που έχει στην εστίαση και διεξαγωγή δεξιώσεων, γκαλά, cocktail parties κάθε είδους εορταστική εκδήλωση.

MORE INFORMATION